Monthly Archives: Φεβρουάριος 2012

καταγγελία του ΔΣ για την αυτεπάγγελτη μήνυση προς εκλεγμένους συνδικαλιστές συλλόγων του ΑΠΘ

Συνημμένη θα βρείτε την καταγγελία του ΔΣ για την αυτεπάγγελτη μήνυση προς εκλεγμένους συνδικαλιστές συλλόγων του ΑΠΘ.καταγγελία για συνδικαλιστική δίωξη
Επισυνάπτεται επίσης το έγγραφο με το οποίο η εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζητούσε τα στοιχεία τους.αίτημα προς πρυτανεία

Συνεδρίαση ΔΣ

Σας καλούμε στην 10η συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τρίτη 21.2.2012 στις 9:30 π.μ. στο γραφείο του Συλλόγου μας, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.             Σύγκληση γεν. συνέλευσης.

2.             Καταδίκη συνδικαλιστικών διώξεων στο ΑΠΘ

3.             Υπόμνημα για πρυτανεία

4.             Γιατρός ΑΠΘ

5.             Τεχνικό συνεργείο

6.             Πρόταση για εορτασμό της μέρας της γυναίκας (8 Μάρτη)

7.             Ανακοινώσεις, αιτήσεις, προτάσεις, έλεγχος

Νέα στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας 17.2.2012

στάση εργασίας – συγκέντρωση 17-2-12

στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας 15.2.2012

48ωρη Γενική Πανελλαδική απεργία στις 10 και 11 Φλεβάρη 2012

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας καλεί όλα τα μέλη του να πάρουν μέρος μαζικά και δυναμικά στη 48ωρη πανεργατική απεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Φλεβάρη 2012, στην οποία συμμετέχει και η Ομοσπονδία μας.

Οι ώρες είναι κρίσιμες. Ξεσηκωμός παντού.

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. – ΛΑΟΣ σε συνεργασία με την τρόικα, ικανοποιώντας τις όλο και αυξανόμενες απαιτήσεις και ανάγκες του κεφαλαίου, γενικεύει και κλιμακώνει τον καθολικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει ενάντια στις εργατικές οικογένειες, στα πλατιά λαϊκά στρώματα για να τσακίσει ό,τι εργατικό δικαίωμα απέμεινε.

Η κλιμάκωση της δράσης της εργατικής τάξης είναι η μόνη απάντηση, όταν την ίδια ώρα που ρίχνουν το λαό στα τάρταρα, ισχυρίζονται ότι σώζουν το λαό και την πατρίδα από τη χρεοκοπία. Όλοι, μαζικά , μαχητικά και περιφρουρημένα στις συγκεντρώσεις:

  • που διοργανώνονται από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης: την Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Φλεβάρη 2012, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους με Ολύμπου γωνία) στις 10.30 πμ, και την Κυριακή στις 5:00 μμ στην Πλατεία Αριστοτέλους.
  • που διοργανώνονται από το Π.Α.ΜΕ.: απόψε στις 6:00 μμ στο Άγαλμα του Βενιζέλου και την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Φλεβάρη 2012 στις 11.30 πμ, στον ίδιο χώρο.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 8.2.2012 ΓΙΑ ΤΟ Ν. 4009/2011 ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ — ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

kalesmaprospanep.koinotita

Απεργία Τρίτης 7.2.2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 7-2-12

H Γενική Συνέλευση της Τρίτης 7 Φλεβάρη 2012 αναβάλλεται λόγω της πανεργατικής απεργίας που προκήρυξαν ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ για τη μέρα αυτή. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την ημερομηνία διεξαγωγής της.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Σας καλούμε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας Τρίτη 7 Φλεβάρη 2012 στις 09.30 π.μ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.   Ενημέρωση του Σώματος για τη συνάντηση του Δ.Σ. με τις Πρυτανικές Αρχές

2.   Απολογισμός δράσης για το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

3.   Απεργιακές κινητοποιήσεις και άλλες μορφές αγωνιστικής δράσης – Συζήτηση.

4.   Βαρέα –Ανθυγιεινά, Ρούχα συναδέλφων Τεχνικού Συνεργείου

5.   Αμοιβές συναδέλφων στις καταρτιζόμενες με την εταιρεία συμβάσεις.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι τα αλλεπάλληλα πλήγματα που δεχόμαστε από μια πέρα για πέρα αντιλαϊκή και υποταγμένη στα κελεύσματα των Τροικανών κυβέρνηση όπως και η προηγούμενη μας έχουν εξαθλιώσει. Ο αγώνας μας πρέπει να συνεχισθεί και να κλιμακωθεί.  Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Πρέπει με κάθε τρόπο να αντιδράσουμε και να ανατρέψουμε τις βάρβαρες καπιταλιστικές λογικές τους, τις άθλιες νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους.

Η συσπείρωση και η συμμετοχή όλων θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένη. Δεν έχουμε το δικαίωμα να αδιαφορούμε. Έχουμε χρέος απέναντι στην ίδια μας τη ζωή.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

 

Ο Πρόεδρος                    Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

Γιάννης Κουρμούλης            Σάββας Παπαδόπουλος