Monthly Archives: Ιούνιος 2016

3/7/2016 εκδρομή στους Φιλίππους

Αγαπητοί συνάδελφοι συναδέλφισσες,

Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού διοργανώνει εκδρομή στην Καβάλα στις 3 Ιούλη.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων αλλά και στην παραλία της Ηρακλείτσας για μπάνιο/φαγητό/καφέ.
Στην εκδρομή μας θα συμμετέχει και ο Δημήτρης Ναζίρης, καθηγητής του Τμήματος Θεάτρου του ΑΠΘ, ο οποίος και θα μας ξεναγήσει στο αρχαίο θέατρο.
Όπως πάντα θα αναχωρήσουμε στις 8 το πρωί από το Ταχυδρομείο του ΑΠΘ και θα επιστρέψουμε γύρω στις 8 το βράδυ.
Οι διαθέσιμες θέσεις είναι 50. Η τιμή συμμετοχής θα είναι 5 ευρώ, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα κίνησης του λεωφορείου του ΑΠΘ που διατέθηκε στον Σύλλογο.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται στη συνάδελφο Σ. Στεργίου, στον 5ο όροφο του Κτηρίου Διοίκησης (τμήμα Μισθοδοσίας).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

1o τουρνουά αντισφαίρισης Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού ΑΠΘ: Στιγμιότυπα

IMG_4902IMG_4904IMG_4907IMG_4910IMG_491220160515_11262620160522_20000020160529_105228IMG_5035IMG_5040IMG_5041IMG_5042IMG_5043IMG_5047

12/6/2016 ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ 1ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες,

Σας ενημερώνουμε ότι κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία το 1ο Τουρνουά Αντισφαίρισης (Τένις) του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ΑΠΘ, στο οποίο συμμετείχαν 14 συνάδελφοι (12 διοικητικοί και 2 ΕΔΙΠ). Αυτή την Κυριακή 12-6-2016 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στους συναδέλφους ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΩΤΙΆΔΗ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟ. Θα είναι μεγάλη μας χαρά, ο τελικός αυτός να πραγματοποιηθεί παρουσία πολλών συναδέλφων, προκειμένου να δώσουμε και την ανάλογη αίγλη σε ένα τουρνουά που ευελπιστούμε να γίνει θεσμός για το σύλλογο. Θα ακολουθήσει η απονομή Κυπέλου στο νικητή, μεταλλίων για τη δεύτερη και τρίτη θέση, καθώς και αναμνηστικά διπλώματα για όλους τους συμμετέχοντες.  Υπενθυμίζουμε ότι το ίδιο απόγευμα θα διεξαχθεί η τελετή λήξης για τα παιδιά των ακαδημιών του ΑΠΘ.

8/6/2016 Πανελλαδική τρίωρη στάση εργασίας ενάντια στο τσάκισμα της παιδείας και της υγείας

6/6/2016 Συνεδρίαση ΔΣ

Καλούμε σε συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 6/6, με θέματα διάφορα τρέχοντα (παιδ. τμήμ. Γυμν., κατασκήνωση, ενημέρωση για δικαστήρια, άλλες ανακοινώσεις-αιτήσεις-προτάσεις).

19/5/2016 Συμμετοχή σε εκδήλωση στο ΚΕΔΕΑ για το LUDLOW

O Τομέας Ανάπτυξης και Προγραμματισμού του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική εταιρία  «Αποστόλης Μπερδεμπές», ανακοινώνει την προγραμματισμένη προβολή του ντοκιμαντέρ  «Ludlow: οι Έλληνες στους Πολέμους του Άνθρακα» την Πέμπτη 19 Μαΐου και ώρα 7.30 μμ στο αμφιθέατρο Α του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του ΑΠΘ. Της προβολής θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συμμετοχή της Φρόσως Τσούκα (ερευνήτρια/παραγωγός του ντοκιμαντέρ), της Μαρίας Καβάλα (ιστορικό) και του Γιάννη Κουρμούλη (Πρόεδρο του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ΑΠΘ).
Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία Ελλήνων μεταναστών που μαζί με χιλιάδες μετανάστες από άλλες χώρες ξεσηκώθηκαν, μετά τη Σφαγή του Ludlow, παίρνοντας τα όπλα για να υπερασπιστούν τη ζωή τους και το δίκιο τους. Η εξέγερση του Ludlow εντάσσεται στους αιματηρούς αγώνες του εργατικού κινήματος των ΗΠΑ στις αρχές 20ου αιώνα που επέβαλλαν τελικά στην καθιέρωση του οκταώρου

6 & 7 /5/2016 48ωρη πανελλαδική απεργία για το ασφαλιστικό

Συναδέλφισσες – συννάδελφοι

Η κυβέρνηση φέρνει άρον – αρον, μέσα στο Σαββατοκύριακο, στη Βουλή τα βάρβαρα νομοσχέδια για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό.

Όλοι στους δρόμους! Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις! Έφτασε η ώρα της μάχης! Δίνουμε αγώνα για να μην περάσει ο νόμος – λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, το νέο Φορολογικό!

Σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στην απεργία, κανένα γραφείο να μη λειτουργήσει. Σας καλούμε να πάρετε θέση πίσω από το πανό του συλλόγου μας, στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 6/5 στις 11 πμ στο Άγαλμα Βενιζέλου και το Σάββατο 7/5 στις 7 μμ στο ίδιο μέρος.

 

Δε συμβιβαζόμαστε με την εξαθλίωση, την ανέχεια, τη νέα σφαγή στη ζωή μας! Ενωμένοι, δυνατοί, με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε!

 

για το ΔΣ
ο Πρόεδρος
Γιάννης Κουρμούλης

Ψήφισμα για απώλεια συναδέλφου

ΨΗΦΙΣΜΑ

Μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου των πρώην συναδέλφων ΧΟΥΡΠΟΥΛΙΑΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΓΙΑΝΝΗ ΖΗΣΗ, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους συγγενείς και στους οικείους τους.

18/4/2016 Παρέμβαση για τα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες,

Συννημένο θα βρείτε το σχετικό έγγραφο του Συλλόγου προς τις Πρυτανικές Αρχές, αναφορικά με το υπόψη θέμα.18.Θερινή απασχόληση παιδιών

7/4/2016: 24ωρη πανελλαδική απεργία για το ασφαλιστικό