16.6.2014: Γενική Συνέλευση , 18.6.2014: στάση εργασίας, 19 & 20.6.2014: απεργία

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Μετά τις σημερινές αρνητικες εξελίξεις και την απόφαση σε επίπεδο κορυφής (Σαμαρά-Βενιζέλου) σύμφωνα με την οποία σε κινητικότητα θα ενταχθούν 600 διοικητικοί υπάλληλοι κρίνεται επιτακτική η ανάγκη να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας αύριο στις 13.00 με απόφαση που ελήφθη απο το Δ.Σ . Το θέμα μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή και θεωρούμε εντελώς αναγκαία τη μαζική συμμετοχή μας έτσι ώστε να υπάρχει απαρτία και να ληφθούν αποφάσεις.
Ο χώρος της συνέλευσης θα ορισθεί αύριο το πρωί.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους στη αυριανή κρίσιμη συνέλευση

15.6.2014

Το δ.σ του συλλογου

Αποφάσεις γ.συνέλευσης

η σημερινή Γενική Συνέλευσή μας αποφάσισε, μετά τις ιδιαίτερα δυσμενείς εξελίξεις στο θέμα της διαθεσιμότητας, την προκήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας την Τετάρτη 18 Ιουνίου από τις 9.00 πμ  έως τη 1:00 μμ και συγκέντρωση στο κτ. Διοίκησης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στη Σύγκλητο για τις εξελίξεις στο ζήτημα της διαθεσιμότητας (με αφορμή το 3ο θέμα της συνεδρίασης, που αφορά τις εντάξεις συναδέλφων σε κλάδους ΕΤΕΠ και ΕΔΙΠ).
Επίσης αποφάσισε την προκήρυξη 48ωρης απεργίας την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Ιουνίου με συγκέντρωση των εργαζομένων από τις 7 το πρωί (πριν την έναρξη της βάρδιας) έξω από το κτίριο Διοίκησης. Την Πέμπτη το πρωί  θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου και την Παρασκευή το απόγευμα θα συμμετέχουμε σε συλλαλητήριο με άλλους φορείς (θα ακολουθήσει νέο μήνυμα με τον ακριβή τόπο και χρόνο).Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση.
Τέλος, ψηφίστηκε η συμμετοχή μας σε συλλαλητήριο αύριο στις 7 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου με άλλους φορείς που πλήττονται από τη διαθεσιμότητα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και ιδιαίτερα τους διαθέσιμους  επιστρατεύοντας όλες τους τις δυνάμεις  να στηρίξουν μαζικά τις κινητοποιήσεις.

Καμιά διαθεσιμότητα, καμιά απόλυση
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους

Comments are closed.