28 & 2 Μάρτη: Στάσεις εργασίας λόγω της εκδίκασης της συνδ. δίωξης εναντίον του Γ. Κορμούλη, Προέδρου του Συλλόγου

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι
μετά την αίσια κατάληξη της δίκης, εκ μέρους του ΔΣ, θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες που γέμισαν την αίθουσα του δικαστηρίου και προχτές και σήμερα. Έμπρακτα αποδείχτηκε αυτό που ισχυριστήκαμε στο δικαστήριο (και γράφαμε σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας) ότι οι κατηγορίες αφορούσαν στην υλοποίηση μιας συλλογικής απόφασης, ότι επρόκειτο στην ουσία για μια συνδικαλιστική δίωξη. Επίσης αποκαλύφθηκε ότι το κατηγορητήριο ήταν σαθρό και ότι αυτό που “ενοχλούσε” τους εμπνευστές του ήταν οι αποφάσεις και οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες του Συλλόγου μας.
Η αλληλεγγύη που εκφράστηκε με αφορμή αυτή τη δίκη – και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά της – δίνει δύναμη, μας εμπνέει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε!
για το ΔΣ
ο Πρόεδρος
Γιάννης Κουρμούλης

 

 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Σε συνέχεια των συνημμένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων, σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε την προκήρυξη νέας ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για τις 2-3-2017 από τις 8.30 έως 11.30, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στα μέλη του Συλλόγου μας, να παραβρεθούν στη δίκη που θα συνεχισθεί στις 9.00 στο υπόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
Για το ΔΣ
Ο Γ.Γραμματέας
ΝΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Σε συνέχεια του από 20-2-2017 ηλεκτρονικού μηνύματος, που αφορούσε σε επικείμενες δίκες στις 28-2-2017 και στις 17-3-2017 για συνδικαλιστικές-πολιτικές διώξεις συναδέλφων και πιο συγκεκριμένα του Προέδρου του Συλλόγου Γιάννη Κουρμούλη και των μελών ΔΕΠ Γ. Καλφακάκου, Γ. Κρεστενίτη, Α. Μπένου, Ν. Νικολάου  Γ. Τσιλιγκιρίδη, Χ. Αδάμου και Δ. Ραπτάκη, σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου στην από 8-2-2017 συνεδρίασή του αποφάσισε την προκήρυξη ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για τις 28-2-2017 από τις 12.00 έως τη λήξη του ωραρίου εργασίας, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στα μέλη του Συλλόγου μας, να παραβρεθούν στη δίκη που θα διεξαχθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Για το ΔΣ
Ο Γ.Γραμματέας
ΝΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

Comments are closed.