48ωρη Γενική Πανελλαδική απεργία στις 10 και 11 Φλεβάρη 2012

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας καλεί όλα τα μέλη του να πάρουν μέρος μαζικά και δυναμικά στη 48ωρη πανεργατική απεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Φλεβάρη 2012, στην οποία συμμετέχει και η Ομοσπονδία μας.

Οι ώρες είναι κρίσιμες. Ξεσηκωμός παντού.

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. – ΛΑΟΣ σε συνεργασία με την τρόικα, ικανοποιώντας τις όλο και αυξανόμενες απαιτήσεις και ανάγκες του κεφαλαίου, γενικεύει και κλιμακώνει τον καθολικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει ενάντια στις εργατικές οικογένειες, στα πλατιά λαϊκά στρώματα για να τσακίσει ό,τι εργατικό δικαίωμα απέμεινε.

Η κλιμάκωση της δράσης της εργατικής τάξης είναι η μόνη απάντηση, όταν την ίδια ώρα που ρίχνουν το λαό στα τάρταρα, ισχυρίζονται ότι σώζουν το λαό και την πατρίδα από τη χρεοκοπία. Όλοι, μαζικά , μαχητικά και περιφρουρημένα στις συγκεντρώσεις:

  • που διοργανώνονται από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης: την Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Φλεβάρη 2012, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους με Ολύμπου γωνία) στις 10.30 πμ, και την Κυριακή στις 5:00 μμ στην Πλατεία Αριστοτέλους.
  • που διοργανώνονται από το Π.Α.ΜΕ.: απόψε στις 6:00 μμ στο Άγαλμα του Βενιζέλου και την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Φλεβάρη 2012 στις 11.30 πμ, στον ίδιο χώρο.

Comments are closed.