30/11/2017 Ανακοίνωση για τη φετινή παιδική γιορτή

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας απο κοινού με τους αδελφούς συλλόγους των ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ και εργαζομένων σε εργολαβίες του ΑΠΘ θα διοργανώσει και φέτος μια πρωτοχρονιάτικη παιδική γιορτή με ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά έως 12 ετών και με βράβευση από τις πρυτανικές αρχές των παιδιών που αρίστευσαν στο Γυμνάσιο-Λύκειο ή πέρασαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση την προηγούμενη σχολική χρονιά. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 και θα έχει όπως πάντα δώρα για τα παιδιά και κέρασμα για μικρούς και μεγάλους.
Προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, χρειάζεται όπως κάθε χρονιά να αποκτήσουμε μια εικόνα για τα παιδιά που θα συμμετέχουν.
Μπορείτε να απευθύνεστε στη συνάδελφο Κατερίνα Σκουφά, στον 6ο όροφο του Κτιρίου Διοίκησης (Τμήμα Διδακτικού Προσωπικού), στο τηλ. 2310997180, στο email kskoufa@ad.auth.gr  ή στο fax 2310996788 («υπόψη κ. Σκουφά για την παιδ. γιορτή») για να δηλώνετε όνομα, φύλο και ηλικία  για τα παιδιά 1-12 ετών και να στέλνετε αντίγραφα των βραβείων/αριστείων για τα παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου ή απλές βεβαιώσεις σπουδών για τους/τις επιτυχόντες/ούσες.
Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη συνάδελφο από τη Δευτέρα 4  Δεκεμβρίου έ ω ς   τ ο   α ρ γ ό τ ε ρ ο  την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017.

Comments are closed.