Επίσκεψη στο Γεντί Κουλέ, Εκδρομή στα ορεινά της Κερκίνης

Συναδέλφισσες συνάδελφοι

ο σύλλογος διοικητικού προσωπικού του ΑΠΘ θα πραγματοποιήσει α) μια επίσκεψη στο Επταπύργιο – Γεντί Κουλέ την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012, το πρωί, με αναφορά στη βυζαντινή και στη νεότερη ιστορία του χώρου (θα μας συνοδέψει ο κ. Β. Κονιόρδος, επιστήμονας που έχει εργαστεί για χρόνια στο συγκεκριμένο μνημείο, καθώς και ο κ. Γ. Κατσαρός από το Σύλλογο φυλακισθέντων – εξορισθέντων περιόδου 1967-1974), β) μια ημερήσια εκδρομή στο Μπέλες και την ευρύτερη περιοχή την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 (θα μας συνοδέψει η κ.
Θεοδώρα Σοφιανίδου, καθηγήτρια του τμήματος Βιολογίας, που θα κάνει αναφορά στον φυσικό πλούτο και στην ιστορία της περιοχής).

Θα χρησιμοποιήσουμε, όπως και στην εκδρομή στο Δισπηλιό, τα λεωφορεία του πανεπιστημίου, γι’ αυτό και το κόστος συμμετοχής είναι xαμηλό (2 ευρώ για το Γεντί Κουλέ και 3 για το Μπέλες), ο αριθμός των θέσεων όμως συγκεκριμένος (83 θέσεις).

Τις κρατήσεις και πάλι μπορείτε να τις κάνετε μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις στο συνάδελφο Απόστολο
Χατζητριανταφύλλου (στο κτίριο Διοίκησης, τμήμα Προμηθειών, 3ος όροφος), ταμία του Συλλόγου, πληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό. Στην επίσκεψη και στην εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν και τα μέλη της οικογένειάς σας, φίλοι ή συνάδελφοι από τους υπόλοιπους συλλόγους του ΑΠΘ .

Όσον αφορά την επίσκεψη στο Γεντί Κουλέ, θα φύγουμε στις 10:30 πμ από το ταχυδρομείο, όπου και θα επιστρέψουμε περίπου στη 1:00 μμ.

Όσον αφορά την εκδρομή στο Μπέλες, την επόμενη εβδομάδα θα πάρετε μήνυμα με το πρόγραμμα της εκδρομής αναλυτικά. Μπορείτε να υπολογίζετε ωστόσο ότι η αναχώρηση θα είναι στις 8:00 πμ το αργότερο από το ταχυδρομείο και η επιστροφή περίπου στις 8:00 μμ.

το ΔΣ

Comments are closed.