Συνέλευση 16.10 – Στάσεις εργασίας 16, 17, 19.10 – απεργία 18.10

Αρ. Πρωτ. 61

                                                                                  Θεσσαλονίκη, 15.10.2012

                                                                                  Προς τα μέλη του Συλλόγου

 Ανακοίνωση

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρίαση:

  • Να προκηρύξει στάση εργασίας για αύριο Τρίτη 16 Οκτωβρίου από τις 9 πμ ως τη 1 μμ. Υπενθυμίζουμε ότι την ίδια μέρα στις 9:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η 3η επαναληπτική γενική συνέλευση του συλλόγου στην Αίθουσα Τελετών για την προκήρυξη εκλογών για αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία (ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής κτλ) και τα τρέχοντα θέματα, στην οποία η συμμετοχή μας είναι απαραίτητη.
  • Να προκηρύξει επίσης στάση εργασίας για την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου από τις 9 πμ ως τη 1 μμ.

Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου συμμετέχουμε στην 24ωρη πανεργατική απεργία και συμμετέχουμε μαζικά στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν.

Η πρωτοβουλία από πλευράς της διοίκησης να κατανείμει τους συναδέλφους που δουλεύουν στο (αποκλεισμένο) κτήριο διοίκησης σε άλλους χώρους και υπηρεσίες εμπεριέχει τον κίνδυνο να λειτουργήσουν ως απεργοσπαστικός μηχανισμός καλύπτοντας «κενά» εργολαβικών που απεργούν. Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους εργολαβικούς, δεν συμμετέχουμε σε απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, προβάλλοντας και τα δικά μας αιτήματα και διεκδικήσεις.

Απαιτούμε:

Κανένας σε εφεδρεία / απόλυση, καμία μείωση μισθού, όχι στην αξιολόγηση ως πρόσχημα για απολύσεις. Γενναία χρηματοδότηση για την παιδεία. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Όχι στα νέα μέτρα – κατάργηση των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων.

 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

                               Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας

Γιάννης Κουρμούλης                      Σάββας Παπαδόπουλος

 

Comments are closed.