Απόφαση γ. συνέλ. 26.11.2012

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Η γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26/11/12 αποφάσισε τα εξής:
1. Νέα 24ωρη απεργία για Τρίτη (27/11/12) με αποκλεισμό του κτηρίου διοίκησης. Στη λίστα στην οποία δηλώνετε τη συμμετοχή σας στις βάρδιες της περιφρούρησης απευθύνεστε στα μέλη του ΔΣ.
2. Νέα γενική συνέλευση την Τρίτη 27/11/12 στις 9:30 πμ σε χώρο που θα καθοριστεί (συγκέντρωση μπροστά στο κτήριο Διοίκησης).

Έχει συνταχθεί κάλεσμα προς την ακαδημαϊκή κοινότητα (σας έχει σταλεί νωρίτερα) και διανέμεται από το πρωί στις υπηρεσίες του παν/μιου. Το ίδιο κείμενο έχει σταλεί ως πρόσκληση για κοινή δράση στους συλλόγους ΔΕΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΔΙΠ. Έχει ήδη ανταποκριθεί ο ΕΣΔΕΠ και έχει καλέσει αντιπρόσωπο του συλλόγου μας στην αυριανή συνεδρίαση του δικού τους ΔΣ .
Έγινε τηλεφωνική επικοινωνία με τις πρυτανικές αρχές. Ζητήθηκε από τον κο Μυλόπουλο να παραβρεθεί σε γενική συνέλευση του συλλόγου μας προκείμενου να ενημερώσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις εφεδρείες και σχετικά με τις συγχωνεύσεις ιδρυμάτων (Αθηνά). Ο κος Μυλόπουλος απάντησε ότι για ο,τι έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάλεσε και ενημέρωσε το ΔΣ και το ίδιο θα κάνει και για ο,τι νέο προκύψει. Δεν επιθυμεί παρόλα αυτά να εμφανιστεί σε δημόσια διαδικασία συνδικαλιστικού οργάνου, όσο το κτήριο της διοίκησης παραμένει κατειλημμένο.
Έγινε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εργατολόγο κο Καζάκο για να συμμετέχει σε εκδήλωση συζήτηση για τη διαθεσιμότητα. Μας είπε ότι θα μπορούσε προς το τέλος της βδομάδας και σε ώρα προς το μεσημέρι. Θα ενημερωθείτε μόλις κανονιστεί.

Comments are closed.