Απόφαση γ. συνέλευσης 4.12.12

Αρ. Πρωτ. 77

  Θεσσαλονίκη, 4—12-2012

 Προς τα μέλη του Συλλόγου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Η  Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  4 Δεκεμβρίου 2012, με σχεδόν ομόφωνη απόφαση της – (1) ψήφος κατά – προκηρύσσει τρεις (3) στάσεις εργασίας από τις 10.30 μέχρι τις 15.00 για την Τετάρτη 5, Πέμπτη 6 και Παρασκευή 7  Δεκεμβρίου 2012, συνδυασμένες με αποκλεισμό  του 6ου ορόφου του κτηρίου Διοίκησης, στον οποίο στεγάζεται η Δ/νση Διοικητικού.

Η εν λόγω αγωνιστική κινητοποίηση εντάσσεται στα πλαίσια του ανυποχώρητου αγώνα μας ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και δυο βδομάδες , ώστε να αποτραπεί η εφαρμογή του πέρα για πέρα άδικου και απάνθρωπου μέτρου της διαθεσιμότητας – απόλυσης το οποίο περιλαμβάνεται στο νόμο 4093/2012.

Η ολέθρια πολιτική των απολύσεων στο δημόσιο τομέα έρχεται να ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο της κυβέρνησης, το οποίο συντελείται τα τρία τελευταία χρόνια στο όνομα της εφαρμογής των μνημονίων και να οδηγήσει τους εργαζόμενους στην ανεργία, την απόγνωση και την εξαθλίωση. Η σχεδιασμένη αυτή πολιτική των απολύσεων θα εκπαραθυρώσει από το δημόσιο τομέα τουλάχιστον 150.000 συναδέλφους μας μέχρι το 2016. Κατά συνέπεια μας αφορά όλους και κανείς δεν πρέπει να θεωρεί ότι βρίσκεται  στο απυρόβλητο. Γι αυτό καλούμε όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους να συσπειρωθούν γύρω από το σύλλογο μας και να αγωνιστούν για την ανατροπή αυτών των βάρβαρων αντιλαϊκών πολιτικών και των φορέων που τις προωθούν.

ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ         

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας

Γιάννης Κουρμούλης              Σάββας Παπαδόπουλος

Comments are closed.