Αποφάσεις γενικής συνέλευσης 11/12/12

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Η γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11/12/12 αποφάσισε τα εξής:

Απευθυνόμαστε προς τη διοίκηση του πανεπιστημίου με τα εξής αιτήματα:
1. Να μην υπογράψει τις πράξεις διαθεσιμότητας
2. Να προσφύγει το πανεπιστήμιο κατά του νόμου για τις εφεδρείες.
3. Να βοηθήσει και να συνδράμει τον δικαστικό αγώνα των υπό εφεδρεία συναδέλφων είτε οικονομικά είτε και έμψυχα (αξιοποιώντας την νομική επιτροπή του πανεπιστημίου για τον σκοπό αυτό)
4. Να τοποθετηθεί η πρυτανεία επί των πρακτικών ζητημάτων που προκύπτουν από την εφεδρεία των συναδέλφων (τι στάση θα κρατήσουν οι προϊστάμενοι – διευθυντές; θα συνεχίσουν να τους δέχονται στις θέσεις τους ή θα τους ζητήσουν να παραδώσουν;). Από πλευράς του συλλόγου προτρέπουμε τους συναδέλφους, σε αυτή τη φάση, να συνεχίσουν να προσέρχονται στις θέσεις τους.
5. Να επισπεύσει τη συνεδρίαση της συγκλήτου και να συζητήσει κατά προτεραιότητα το ζήτημα της εφεδρείας των διοικητικών υπαλλήλων ώστε η σύγκλητος να πάρει απόφαση για το θέμα.

Απευθυνόμαστε προς το υπουργείο (και μέσω της ομοσπονδίας):
1. Να πάρουν πίσω την πράξη νομοθετικού περιεχομένου.
2. Να πάρουν πίσω τον νόμο 4093/12.

Απευθυνόμαστε προς τους συναδέλφους:
1. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Τετάρτη 12/12/12 από την έναρξη της στάσης εργασίας (11 πμ) μπροστά στο κτήριο Διοίκησης.
2. 4ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 13/12/12 από τις 11 πμ έως τις 3 μμ και συνέντευξη τύπου στις 11 πμ (μετατέθηκε, για τον χώρο διεξαγωγής θα ενημερωθείτε).
3. 4ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 14/12/12 από τις 11 πμ έως τις 3 μμ και νέα γενική συνέλευση στις 11 πμ (για τον χώρο διεξαγωγής θα ενημερωθείτε).
4. Μαζική παράσταση στη σύγκλητο όποτε αυτή πραγματοποιηθεί.
5. Η πολιτιστική επιτροπή του συλλόγου να διερευνήσει τη δυνατότητα διοργάνωσης συναυλίας αφιερωμένης στους απολυμένους.

 

Comments are closed.