Αποφάσεις γενικής συνέλευσης 27/9/2013

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο μεγάλο αμφιθέατρο της Νομικής και σε μια έντονη συνεδρίαση, η γενική συνέλευση της 27/09/2013 αποφάσισε κατά πλειοψηφία νέα 48ωρη απεργία 30/09-01/10, ενώ η εναλλακτική πρόταση που μειοψήφησε αφορούσε σε πενθήμερη απεργία για όλη την ερχόμενη εβδομάδα. Μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετε την νέα αφίσα από εδώ.

Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για τις επιπλέον δράσεις που θα πλαισιώσουν την απεργία μας (ήδη έχουν εκφραστεί αρκετές ενδιαφέρουσες ιδέες και στην τελευταία ΓΣ). Με αυτό κατά νου, θα παρακαλούσαμε όσα μέλη του συλλόγου ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ενεργά στην Επιτροπή Αγώνα, να βρίσκονται το πρωί της Δευτέρας (το αργότερο μέχρι τις 09.30) κάτω από το κτήριο διοίκησης για να δηλώσουν συμμετοχή και να βοηθήσουν έμπρακτα στον αγώνα μας.

Εννοείται ότι όλοι θα πρέπει να βρισκόμαστε ήδη από τις 7.15 στην είσοδο του κτηρίου διοίκησης και για να δηλώνουμε το δυναμικό παρόν και να πλαισιώνουμε τον αγώνα μας, αλλά και για να ενημερωνόμαστε άμεσα για ο,τι νέο προκύπτει.

Comments are closed.