Εκδηλώσεις ενημέρωσης – ανοιχτές συζητήσεις 07-08/10/2013

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στη συνάντηση εκπροσώπων των συλλόγων Ε.Σ.Δ.Ε.Π. του Α.Π.Θ. και Σ.Δ.Ε.Π. του Πα.Μακ., όπως και των συλλόγων Διοικητικού Προσωπικού, Ε.Τ.Ε.Π. και Ε.Ε.Δ.Ι.Π. του Α.Π.Θ., η οποία έγινε στις 3/10, αποφασίστηκαν οι παρακάτω κοινές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας μας για το μέτρο της διαθεσιμότητας:

– Τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, στις 18:30, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ανοιχτή συζήτηση με εκπροσώπους κοινοβουλευτικών κομμάτων με θέμα «Το Δημόσιο Πανεπιστήμιο σε κρίση: μεταρρύθμιση ή απορρύθμιση» και ομιλητές τους Β. Καρακωστάνογλου (ΝΔ), Τ. Κουράκη (ΣΥΡΙΖΑ), Μ. Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ), Φ. Τσαλίδη (ΑΝΕΛ), Γ. Τσιλιγκιρίδη (ΚΚΕ) και Κ. Χρυσάφη (ΠΑΣΟΚ).

– Την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, στις 12:30, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ., διοργανώνεται ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Οι επιπτώσεις της διαθεσιμότητας στη λειτουργία του Α.Π.Θ.». Την συζήτηση θα προλογίσουν μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων του ΑΠΘ που θα κάνουν από μια εισαγωγική τοποθέτηση και μετά θα υπάρχει χρόνος για σχόλια και ερωταπαντήσεις με το κοινό, στο οποίο εκτός από τα μέλη του συλλόγου μας ελπίζουμε να δούμε και πολλούς καθηγητές (που ούτως η άλλως θα είναι σε απεργία), μέλη ΕΕΔΙΠ/ΕΤΕΠ, καθώς και φοιτητές.

Είναι περιττό να πούμε ότι θα είναι καλό να παρακολουθήσουμε και τις δύο συζητήσεις μια και μας αφορούν άμεσα!
Ειδικά για την εκδήλωση της Τρίτης, εφόσον θα είμαστε ΗΔΗ από το πρωί κάτω από το κτήριο Διοίκησης και θα περιφρουρούμε την απεργία μας, θεωρούμε αυτονόητη την μαζική παρουσία μας στην μεσημεριανή συζήτηση.

Comments are closed.