Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης 09/10

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Στην μαζική Γενική ​Συνέλευση της 9/10 ​εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία η συνέχιση των κινητοποιήσεων με 48ωρη απεργία την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11/10. Η σχετική αφίσα είναι διαθέσιμη εδώ.

Τέθηκε επίσης σε ψηφοφορία η πρόταση ​συναδέλφου ​για την συναίνεση του συλλόγου στην συλλογή των στοιχείων που ζητά το υπουργείο προκειμένου να τεθούν σε διαθεσιμότητα υπάλληλοι​​, η οποία καταψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Τέλος, αποφασίστηκε η διεξαγωγή νέας γενικής συνέλευσης την Παρασκευή 11/10 (για τον τόπο και το χρόνο θα ειδοποιηθείτε με νέα ανακοίνωση)

​Στη γενική συνέλευση βρέθηκαν εκπρόσωποι 5 φοιτητικών συλλόγων που μας μετέφεραν τις αποφάσεις-ψηφίσματα συμπαράστασης των γενικών συνελεύσεων τους. Δείτε τα σχετικά κείμενα ψηφιοποιημένα, από τον σύλλογο φοιτητών Ιστορίας-Αρχαιολογίας, Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων και Φιλολογίας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ​ογκώδης συγκέντρωση μπροστά στο κτήριο διοίκησης και πορεία στους δρόμους της πόλης από διοικητικούς του ΑΠΘ και του ΠΑΜΑΚ, φοιτητές και καθηγητές. Ενυπωσιακή ήταν η παρουσία του μπλοκ της Παιδαγωγικής Σχολής, που συμμετείχε μαζικά στην πορεία με καθηγητές, διοικητικούς υπαλλήλους και φοιτητές.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την Πέμπτη και Παρασκευή, από τις 7 το πρωί έξω από το κτήριο Διοίκησης.

Comments are closed.