Αποφάσεις γενικής συνέλευσης Παρασκευής 25/10/2013

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Η γενική συνέλευση της Παρασκευής 25/10/2013 αποφάσισε ομόφωνα:

1. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών μας κατά της διαθεσιμότητας με αλλαγή στη μορφή πάλης: συγκεκριμένα, με 4ωρες στάσεις εργασίας από την Τρίτη 29/10 έως και την Πέμπτη 31/10/2013 από τις 11:00 πμ – 3:00 μμ.
2. Να καλέσουμε την Τετάρτη 30/10 στις 12:30 μμ σε συλλαλητήριο τους φοιτητικούς συλλόγους, εργαζόμενους και καθηγητές των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της πόλης μας.
>u>Απαιτούμε: Καμιά διαθεσιμότητα-απόλυση / Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία / Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
3. Να συνεχιστεί η προσπάθεια ενίσχυσης του απεργιακού ταμείου, με σκοπό τη στήριξη του νομικού αγώνα των συναδέλφων, σε πρώτη φάση, εκείνων που αντιμετωπίζουν άμεσα τη διαθεσιμότητα (καταργούμενες κατηγορίες/κλάδοι) ή την κατηγορία παράβασης καθήκοντος, επειδή κατά την απεργία δεν αυτοαπογράφηκαν ή δεν υπέβαλαν στοιχεία συναδέλφων, και σε επόμενη φάση, εκείνων που θα υποβληθούν σε μοριοδότηση.
4. Να προχωρήσουμε την Πέμπτη σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση λόγω της λήξης της θητείας του ΔΣ.
5. Μετά τον οικονομικό απολογισμό που θα γίνει την Πέμπτη να αποφασίσουμε το ύψος της οικον. στήριξης του νομ. αγώνα όλων των συναδέλφων από το Σύλλογο, με κριτήρια την ίση μεταχείριση, τις δυνατότητες του Ταμείου και το να μην αποκλειστεί κανείς από τις νομ. απαιτήσεις για οικονομικούς λόγους.
6. Να συνεδριάζει αυτές τις μέρες καθημερινά η Επιτροπή Αγώνα στις 11:00 στα γραφεία του Συλλόγου για την υλοποίηση των αποφάσεων της γεν. συνέλευσης.

(​Σημ.: Ανάλογα με τον χρόνο διεξαγωγής συνελεύσεων των άλλων συνδικαλιστικών οργάνων και για λόγους συντονισμού, θα μπορούσε εναλλακτικά το συλλαλητήριο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη​ 31/10​)

Comments are closed.