Δηλώσεις συμμετοχής για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Όπως κάθε χρόνο, οι σύλλογοι των εργαζομένων στο ΑΠΘ, οργανώνουν μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων, που θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου 2012 στις 10.30 π.μ. στην Aίθουσα Tελετών του ΑΠΘ.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι/ισσες που θέλουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν στη γιορτή, να το δηλώσουν μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.
Συγκεκριμένα, όσοι έχουν παιδιά που φέτος έχουν αριστεύσει στο Γυμνάσιο ή στο Λύκειο ή έχουν εισαχθεί στα ΑΕΙ ή ΤΕΙ να επικοινωνήσουν με τη συνάδελφο Σύλβια Βαγγέλογλου τηλεφωνικά στο 99 6880 και να στείλουν μέσω fax στο 99 4350 ή μέσω e-mail στο svangelo@ad.auth.gr αντίγραφα των σχετικών εγγράφων (πιστοποιητικά σπουδών και αριστεία), από τα οποία προκύπτει η εισαγωγή στα Ανώτατα Ιδρύματα και ο βαθμός των αριστούχων.
Επίσης, οι συνάδελφοι/συναδέλφισσες που απέκτησαν παιδί το 2011 ή εγγράφηκαν στο Σύλλογο τον τελευταίο χρόνο και έχουν παιδιά ηλικίας μέχρι 12 χρονών να επικοινωνήσουν με τη συνάδελφο Κική Τσαλακανίδου (τηλ. 991148, fax 991150, ktsalaka@lit.auth.gr).

Comments are closed.