Αποφάσεις Γ.Σ. 20/11/12 – Ενημέρωση

Συναδελφισσες – συνάδελφοι

Η γενική συνελευση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20/11/12 αποφάσισε τα εξης:
Νεα 48ωρη απεργια για Τεταρτη και Πεμπτη (21 – 22/11/12), με αποκλεισμό του κτηριου διοικησης για τις δυο αυτες μερες.
Νεα γενικη συνελευση την Πεμπτη 22/11/12 στις 9:30 πμ σε χωρο που θα καθοριστει.
Εχει ανοιξει λιστα στην οποια μπορειτε να δηλωνετε τη συμμετοχη σας στις βαρδιες της περιφρούρησης για απογευμα / βραδυ. Απευθυνεστε στα μελη του ΔΣ.
Επισης συνεχιζεται η προσπαθεια για διοργανωση εκδηλωσης – συζητησης με νομικο / εργατολογο ωστε να διευκρινιστουν θεματα και να απαντηθουν ερωτηματα που απσαχολουν τα μελη του συλλογου μας. Θα ενημερωθειτε με νεα ανοκοινωση για τον χωρο και το χρονο της εκδηλωσης.

Πραγματοποιηθηκε σημερα συναντηση με τις πρυτανικες αρχες μετα απο πρωτοβουλια δικια τους, προκειμενου να μας ενημερωσουν για τα οσα συζητηθηκαν και συναποφασιτηκαν στη συνοδο των πρυτανεων. Υπήρξε ανταπόκριση στο αίτημα μας για μη αποστολή στοιχείων – αριθμητικών ή λίστας με τα ονόματα των συναδέλφων που απειλούνται με διαθεσιμότητα. Το εγγραφο του πρυτανικου συμβουλιου σχετικα με την υπαγωγη του ΑΠΘ στις ρυθμισεις σας έχει ήδη κοινοποιηθεί από την πρυτανεία. Η αποφαση της συνόδου των πρυτάνεων, που προφανως εκφραζει και την πρυτανεια του ΑΠΘ, σας εχει ηδη σταλει με προηγουμενο μηνυμα.

Comments are closed.