10.6.2014: Γενική Συνέλευση

prosklisi syneleusis 10.6

Αποφάσεις

στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα εγκρίθηκε η συμμετοχή στην 3ήμερη απεργία που προκήρυξε η Ομοσπονδία, εμπλουτισμένη με τις εξής δράσεις:

– Αύριο Τετάρτη 11.6.2014: μετάβαση στην Αθήνα και συμμετοχή στη συγκέντρωση στα Προπύλαια και την πορεία προς το ΥΔΜΗΔ.
Όσοι συνάδελφοι δεν κατέβουν στην Αθήνα, συγκεντρώνονται από τις 9 το πρωί στο κτίριο Διοίκησης, αξιοποιούν την απεργία για περιοδείες σε όλες τις υπηρεσίες, για ενημέρωση και συλλογή υπογραφών κατά της αξιολόγησης, της νέας ‘δεξαμενής’ για απολύσεις συναδέλφων.

-Πέμπτη 12.6.2014: συγκέντρωση στις 9 το πρωί στο ισόγειο του κτιρίου Διοίκησης και παράσταση διαμαρτυρίας στη Σύγκλητο  που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, με αίτημα την αναστολή λειτουργίας του Ιδρύματος για την Παρασκευή 13.6.2014.

-Παρασκευή 13.6.2014, τελευταία μέρα διαθεσιμότητας για τους συναδέλφους που ανήκουν στους καταργούμενους κλάδους: κορυφώνουμε τις κινητοποιήσεις με συγκέντρωση από τις 7 το πρωί έξω από το κτίριο διοίκησης. Νεκρώνουν όλες οι υπηρεσίες.

Για το ΔΣ

Comments are closed.