Δευτέρα 9/9/2013, 11:30 πμ, Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ: Συνέντευξη Τύπου για τις διαθεσιμότητες

Κοινή Συνέντευξη Τύπου, με θέμα τις επαπειλούμενες διαθεσιμότητες στα ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας, έδωσαν οι Σύλλογοι Διοικητικού Προσωπικού του ΑΠΘ, του ΠΑΜΑΚ και του ΑΤΕΙΘ, σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11.30, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου παρουσιάστηκε, μεταξύ άλλων, λεπτομερής περιγραφή της τρέχουσας κατάστασης των ιδρυμάτων, των καταστροφικών συνεπειών της διαθεσιμότητας σε αυτά καθώς και οι πρωτοβουλίες, αγωνιστικές και άλλες, που έχουν αναλάβει οι Σύλλογοι προκειμένου να πολεμήσουν τις διαθεσιμότητες.

Το σύνολο των διοικητικών υπαλλήλων σε όλα τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας είναι 6.239 και όχι 10.200 όπως αρχικά είχε δημοσιοποιηθεί. Το Υπουργείο Παιδείας θέλει να θέσει σε διαθεσιμότητα 1.765 από τους 6.239 διοικητικούς υπαλλήλους, δηλαδή το 25% των εργαζομένων!

Επισυνάπτεται το δελτίο τύπου για την διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να το προωθήσουν σε μέλη ΔΕΠ, εργαζόμενους, φοιτητές ώστε η ενημέρωση να καλύψει κατά το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:
[9.9.2013] ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ-ΑΤΕΙΘ ΓΙΑ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ-1

[9.9.2013] ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ-ΑΤΕΙΘ ΓΙΑ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ-2

[9.9.2013] ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ-ΑΤΕΙΘ ΓΙΑ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ-3

Comments are closed.