Αποφάσεις γενικής συνέλευσης Τρίτης 15/10/2013

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Η μαζική γενική συνέλευση της Τρίτης 15/10/2013 αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία την συνέχιση και περιφρούρηση της απεργίας για τις επόμενες τρεις μέρες (Τετάρτη 16 – Παρασκευή 18 Οκτωβρίου) επιβεβαιώνοντας την απαίτησή μας: καμιά απόλυση – καμιά διαθεσιμότητα. Η νέα αφίσα της απεργίας είναι διαθέσιμη εδώ. Επίσης αποφασίστηκε νέα συνέλευση την Παρασκευή.

Παράλληλα συμμετέχουμε στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις-κινητοποιήσεις της Παρασκευής:
το μεσημέρι στις 12:30, στην πορεία όπου καλούμε να βαδίσουν μαζί μας και όλοι οι σύλλογοι εργαζομένων, καθηγητών και φοιτητών του ΑΠΘ, του ΠΑΜΑΚ και του ΑΤΕΙ.
το βράδυ, στις 8 στην προβολή ταινίας (The boy in the stripped pyjamas) και μετά τις 10:30 στο πάρτι οικονομικής ενίσχυσης της απεργίας μας στον πύργο της Παιδαγωγικής Σχολής. Το σχετικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ

Επίσης ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση της προηγούμενης γενικής μας συνέλευσης (11.10.2013) συστάθηκε σωματειακή επιτροπή για τα νομικά θέματα που αφορούν τη διαθεσιμότητα. Απαρτίζεται από τις Έφη Τούμπα, Αναστασία Γεωργιάδου και Μελίνα Γρηγοράσκου.

Θα ενημερωθείτε με άλλα μηνύματα για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που προετοιμάζονται και για ό,τι άλλο χρειαστεί ανάλογα με τις εξελίξεις και τις ανάγκες.

Comments are closed.