Αποφάσεις γενικής συνέλευσης 7/12/12

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Η γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7/12/12 αποφάσισε τα εξής:
1. Συγκρότηση επιτροπής που θα αναλάβει την ομαδοποίηση και τον συντονισμό των απειλούμενων με εφεδρεία συναδέλφων, ώστε να γίνει η απαιτούμενη προετοιμασία για τη χρήση ένδικων μέσων.
2. 24ωρη απεργία για Δευτέρα (10/12/12) και συγκέντρωση στις 10 πμ μπροστά στο κτήριο διοίκησης (σύμφωνα και με την απόφαση της ομοσπονδίας).
3. 4ωρη στάση εργασίας την Τρίτη 11/12/12 από τις 11 πμ έως τις 3 μμ και νέα γενική συνέλευση στις 11 (για τον χώρο διεξαγωγής θα ενημερωθείτε).
4. 4ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 12/12/12 από τις 11 πμ έως τις 3 μμ και συνέντευξη τύπου στις 11 (για τον χώρο διεξαγωγής θα ενημερωθείτε).
5. Συντονισμό με άλλους συλλόγους και σωματεία για συμμετοχή από κοινού σε κινητοποιήσεις. Αίτημα προς τη διοίκηση του παν/μιου να καλύψει τους συναδέλφους που έχουν τη διοικητική ευθύνη της αποστολής των στοιχείων για την εφεδρεία. Αίτημα προς τη διοίκηση του παν/μιου να καλύψει την οικονομική διαφορά στην περίπτωση που περικοπεί το 25% από την μισθοδοσία των υπό εφεδρεία συναδέλφων. Αίτημα προς τη διοίκηση του παν/μιου να συνδράμει η νομική υπηρεσία του ΑΠΘ τους απειλούμενους με εφεδρεία συναδέλφους, για κάθε νομική διαδικασία.

Comments are closed.