Κάλεσμα σε δράσεις

Το ΔΣ του Συλλόγου  Διοικητικού Προσωπικού ΑΠΘ καλεί τα μέλη του συλλόγου να συμμετέχουν σε δράσεις από κοινού με τον  ΕΣΔΕΠ και  φοιτητικούς  συλλόγους.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και καταδικάζουμε την παρουσία και τις επιχειρήσεις δυνάμεων καταστολής που έχουν γίνει καθημερινότητα στο Α.Π.Θ..  και απαιτούμε να φύγει η αστυνομία από το Πανεπιστήμιο μας και να μην εγκατασταθεί η ΟΠΠΙ.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στην νέα πρόταση νόμου – πλαισίου για την Παιδεία, που στην ίδια γραμμή και κατεύθυνση των αντίστοιχων νόμων όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων από τη Μπολόνια και μετά, οδηγεί στην κατάργηση του δημόσιου πανεπιστημίου εφαρμόζοντας σκληρά ιδιωτικό-οικονομικά κριτήρια στη λειτουργία του. Απαιτούμε να μην κατατεθεί ο νέος νόμος πλαίσιο, να καταργηθούν τα δίδακτρα, να αυξηθεί η κρατική χρηματοδότηση, να αναβαθμιστούν οι σπουδές και να ενισχυθεί η φοιτητική μέριμνα. 

Καλούμε να συμμετέχουμε όλα τα μέλη του Συλλόγου, μαζί με τον ΕΣΔΕΠ και τους φοιτητικούς συλλόγους στο συλλαλητήριο στη Καμάρα αύριο Πέμπτη 9/6 στις 7μμ.

Καλούμε σε συναυλία στα γρασίδια της Φιλοσοφικής την Παρασκευή 10/6 στις 8μμ

Comments are closed.