Ψήφισμα ενάντια σε πλειστηριασμό κατοικίας

ΨΗΦΙΣΜΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ξεσπιτώνουν ηλικιωμένο με κινητικά προβλήματα, μέσα στο καταχείμωνο

Για άλλη μια φορά, δικαστικός επιμελητής με τη συνδρομή αστυνομικής δύναμης, έβγαλαν από το σπίτι και πέταξαν στον δρόμο 81χρονο στα Φλογητά. Είναι άλλο ένα επεισόδιο στη μάχη που δίνει μήνες τώρα η οικογένειά του να αναστρέψει απόφαση πλειστηριασμού που οδήγησε το σπίτι στα χέρια νέου ιδιοκτήτη. Τις προηγούμενες φορές η έξωση αποτράπηκε χάρη στην έμπρακτη αλληλεγγύη που εκδήλωσαν τα εργατικά σωματεία της περιοχής αλλά και σύσσωμο το χωριό. Με τις κινητοποιήσεις τους απαίτησαν να ξαναμπεί και να παραμείνει ο 81χρονος στο σπίτι του.

Το ίδιο σκοπεύουμε να κάνουμε και τώρα!

Απαιτούμε να επιστρέψει ο ηλικιωμένος στο σπίτι του και να μην βρίσκεται μέσα στο χειμώνα σε παράπηγμα στο πεζοδρόμιο.

Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό της Αστυνομικής δύναμης που, μετά από πρόσκληση του δικαστικού επιμελητή, προσήγαγαν μέλη της οικογένειας του 81χρονου γιατί αντέδρασαν στον πλειστηριασμό.

Βάζουμε στο στόχαστρο τον πραγματικό φταίχτη και κάνουμε ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στα αρπακτικά των τραπεζών και των funds να βάλουν στο χέρι τη λαϊκή κατοικία. Παρά την απλόχερη στήριξη που δέχονται από όλες τις κυβερνήσεις που με τους νόμους τους υπερασπίζονται και διευκολύνουν τα κοράκια ενώ πετάνε τους λαϊκούς ανθρώπους έξω από τα σπίτια τους, παρά την καταστολή του κρατικού μηχανισμού που προσπαθεί να πνίξει κάθε φωνή που αντιδρά, τα σωματεία των εργαζομένων είναι εδώ! Κάνουμε πράξη το σύνθημα «τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός», με την αλληλεγγύη και τη μαζικότητα σηκώνουμε ασπίδα προστασίας.

Απαιτούμε να παραμείνει στο σπίτι του ο 81χρονος

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη

Comments are closed.