Ασφάλεια κτηρίου διοίκησης

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου διαπιστώνει τα εξής:

  • Το χθεσινό κάλεσμα προς τα μέλη μας, για συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναφορικά με το συνεχιζόμενο καθεστώς του περιμετρικά κλειδωμένου κτιρίου διοίκησης (πλην μίας θύρας), είχε ως αποτέλεσμα την καθολική συμμετοχή από πλευράς των εργαζομένων σε αυτό, με ποσοστό που ξεπέρασε το 80%.
  • Η παραπάνω συμμετοχή και στάση σας, επιβεβαίωσε την απαίτηση για άμεση άρση της διαμορφωθείσας στρεβλής κατάστασης.
  • Οι Πρυτανικές Αρχές κινούμενες εμμονικά με γνώμονα τη δική τους στρατηγική και τις «επιχειρησιακές» τους σκοπιμότητες, δείχνουν και στην παρούσα φάση ότι αγνοούν επιδεικτικά ή στην καλύτερη περίπτωση υποτιμούν τους προβληματισμούς και τις αγωνίες μας.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, για την ΠΕΜΠΤΗ 13 ΓΕΝΑΡΗ, στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι συνεχίζει να παραμένει ως έχει η κατάσταση στο κτίριο Διοίκησης, σας καλεί από την έναρξη του ωραρίου, να μην προσέλθετε στα γραφεία σας, για την δική σας ασφάλεια.

Σε αυτή την περίπτωση, επειδή οι καιρικές συνθήκες αναμένονται ιδιαίτερα δύσκολες, μπορούμε να συγκεντρωθούμε (τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα) στο φουαγιέ της Νομικής Σχολής.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΙΣ 11.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.
 
ΤΕΛΟΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΓΕΝΑΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΤΡΙΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 10.00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
 
ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΛΛΑ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

Comments are closed.